Utskrift

Tjenester

Fra 2023 blir våre tjenester videreført av FDC v/Bjørn Erik Henriksen

• Brannteknisk rådgivning
• Risikoanalyser - brannsikkerhet
• Utarbeidelse av tilstandsrapporter  
• Utarbeidelse av branndokumentasjon  
• Utarbeidelse av branntegninger  
• Digitalisering av tegninger  
• Oppdatering av bygningstegninger  
• Oppmåling av bygg  
• Rømningsplaner, alarmplaner oversiktskart

Brannteknisk rådgivning
Når det gjelder rågivning har vi konsentrert vår virksomhet om et smalt, men ikke desto mindre det viktige område - brannsikkerhet. Vi har mange års erfaring i vurdering av problemstillinger og kost/nytte effektive løsninger knyttet til oppgradering av bygninger som ikke oppfyller myndighetenes krav til sikkerhet.

Risikoanalyser - brannsikkerhet
En oppgradering av en bygnings branntekniske tilstand kan fort beløpe seg til flere hundre kroner pr. m2. Vi påtar oss å utarbeide branntekniske risikoanalyser som et ledd i å finne hvilke tiltak som bør prioriteres ved slike oppgradering.   Tilstandsrapporter Mange byggeiere har opplevd frustrasjon når tilsynsmyndighetene stadig finner nye feil ved bygget når de kommer på sine tilsyn. Vi vil anbefale byggeiere å skaffe seg en oversikt over byggets branntekniske tilstand som utgangspunkt for målrettet brannvern. Når vi utabeider slike rapporter lager vi normalt forslag til løsninger, kostnadsoverslag og prioriteringsforlslag. Et slikt dokument kan være svært nyttig også ved eiendomsoverdragelse.   Utarbeidelse av branndokumentasjon Vi har lang erfaring innen utarbeidelse av systemer for dokumentasjon av sikkerhet i henhold til ”FOB” (Forskrift om brannforebygging) og har løsninger for dette både i bok- og dataversjon. Våre løsninger kan implementeres i de fleste FDV-systemer. Se under produkter. Vi har også tilrettelagt spesialtilpassede systemer for å dokumentere sikkerheten for en rekke større virksomheter.

Utarbeidelse av branntegninger
Branntegninger som viser alle installasjoner og konstruksjoner som har betydning for brannsikkerhet er et helt nødvendig verktøy i forebyggende brannvern.

Digitalisering av tegninger
Vi påtar oss å oppgradere bygningstegninger, foreta full oppmåling av bygg og digitalisere tegninger. Dette er blitt mer og mer aktuelt etterhvert som FDV systemer tas i bruk.  

Rømningsplaner, alarmplaner oversiktskart
Vi tilbyr å lage oppslag som viser rømningsveier, detektorplasseringer og oversikt over bygget. Slike kan leveres silketrykket, laminert eller innrammet.
Ta kontakt for nærmere informasjon her. 

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.                Telefon +47 908 38 239

Besøkende

Vi har en gjest og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2002-2022 FDC v/Bjørn Erik Henriksen. Alle rettigheter reservert.
Telefon 908 38 239

Utviklet og driftes av INFERNO