Utskrift

Personvern

PERSONVERNERKLÆRING

Safecon Norge AS (org.nr.983933882), ved daglig leder, er ansvarlig for lagring og behandling av personopplysninger i virksomheten. 

Safecon Norge AS driver med brannteknisk rådgivning og kursvirksomhet innen brannvern, sikkerhet, helse og miljø og har sterkt fokus på å behandle alle personopplysninger forsvarlig og i henhold til gjeldende lover og regler. Denne personvernerklæringen gir informasjon om behandling av personopplysninger.


DEFINISJONER

 

  • Person er en identifiserbar fysisk person, for eksempel en kunde eller kontaktperson.
  • Personopplysninger er opplysninger som direkte eller indirekte er knyttet til en Person.
  • Behandlingsansvarlig er den som definerer formålet for behandlingen av personopplysningene og som har avtaler med personer.
  • En Databehandler behandler personopplysninger på vegne av behandlingsansvarlig..

BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER HOS Safecon Norge AS

Safecon Norge er behandlingsansvarlig for: 

  • Kunder og mottakere av informasjon om våre aktiviteter.
  • Ansatte og konsulenter.


Eksempler på behandlingsaktiviteter er: 

  • Administrere kurspåmeldinger og brukerprofil.
  • Administrere samtykker.
  • Utøve individuelle rettigheter som innsyn, korrigering av opplysninger, ol.
  • Formidle informasjon, nyhetsbrev og annen tilpasset markedsføring.
  • Varsle om endringer i tjenestene eller vilkårene.
  • Besvare forespørsler eller spørsmål relatert til tjenestene, vilkårene eller behandling av personopplysninger.


Personopplysninger som behandles og lagres er: 

  • Alminnelige Personopplysninger som navn, alder, ol.
  • Kontaktdetaljer som e-post, telefonnummer, ol.
  • Interesser.
  • Kjøpshistorikk.
  • Historikk om bruken av websidene våre.
  • Opplysninger relatert til innholdet i kommunikasjon, slik som e-post, SMS, ol.


Safecon Norge AS kan kombinere personopplysninger samlet inn av forskjellige tjenester, så lenge opplysningene er samlet inn med samme formål. 
Alle behandlingsaktiviteter har et lovlig behandlingsgrunnlag, for eksempel: 

  • Å overholde avtalen for bruk av tjenestene Safecon Norge AS tilbyr, som for eksempel i forbindelse med administrering av abonnementer eller å varsle om endringer i avtalen.
  • Eksplisitt samtykke.
  • Å overholde en rettslig forpliktelse Safecon Norge AS er underlagt, for eksempel lagring på grunn av lovbestemte regler for regnskapsmessige forhold.
  • Å ivareta Safecon Norge AS berettigede interesser (forutsatt at personers interesser ivaretas), for eksempel i forbindelse med forbedring av tjenestene, å forsvare et rettskrav, å forhindre tap eller skader, å forhindre handlinger som kan kompromittere personers personopplysninger.


Enkeltpersoner kan til enhver tid: 

  • Trekke tilbake samtykket til behandlingsaktiviteter som er basert på samtykke.
  • Få innsyn i sine personopplysninger.
  • Endre sine personopplysninger.
  • Be om sletting av sine personopplysninger.
  • Be om begrensning av, eller protestere mot behandling.
  • Be om overføring av sine personopplysninger.
  • Avslutte avtaler og abonnementer.

 

LAGRINGSTID

Safecon Norge AS oppbevarer personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle behandlingsformålet. I utgangspunktet slettes data når abonnementet avsluttes eller en avtale sies opp. Lovbestemte regler, for eksempel knyttet til lagring for regnskapsmessige formål, og andre rettslige forpliktelser kan gjøre det nødvendig å lagre personopplysninger i lengre tid. Fortsatt lagring kan også skje når det er nødvendig for å ivareta Safecon Norge AS’s berettigede interesser, som for eksempel å gjøre gjeldende eller forsvare rettskrav.


INFORMASJONSSIKKERHET

Beskyttelse av personopplysninger er av stor betydning for Safecon Norge AS. Vi jobber kontinuerlig med å ivareta sikkerheten og beskytte personopplysninger mot utilsiktet endring, sletting eller utlevering til uautoriserte parter, eksternt og internt. Våre sikkerhetsrutiner omfatter beskyttelse av personell, data, IT-systemer og infrastruktur, interne og offentlige nettverk samt kontorbygg og tekniske anlegg.

OVERFØRING AV PERSONOPPLYSNINGER

Ingen ekstern tredjepart kan bruke dine personopplysninger til eget formål. Safecon Norge AS kan utlevere personopplysninger til Databehandlere som utfører tjenester for Safecon Norge AS. Databehandlerne vil kun bruke personopplysningene til det formålet de ble samlet inn for, eller for å utføre tjenestene for Safecon Norge AS. Forholdet til slike tredjepartsleverandører er regulert i Databehandleravtaler. Utlevering av personopplysninger til offentlige organer forekommer kun i henhold til lov og gjeldende regelverk. 

BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER

Safecon Norge AS kan bruke informasjonskapsler (cookies) og lignende teknologi på våre nettsider. Når du besøker www.safecon.no eller andre av våre nettsider kan det lagres informasjonskapsler på din datamaskin eller på mobiltelefonen. Informasjonskapslene hjelper oss til å finne ut hvilke deler av nettsidene våre som er de mest populære, hvilke sider som besøkes og hvor lenge de besøkes. Opplysningene brukes til analyser og utvikling slik at vi kan gjøre både nettsidene og tjenestene våre bedre samt tilpasse nyhetsbrev og tilbud spesielt til deg.

KLAGERETT

Dersom du mener at Safecon Norge AS behandling av personopplysninger er i strid med relevante personvernbestemmelser har du rett til å sende inn en klage til Safecon Norge AS direkte, arbeidssted, Datatilsynet eller annen relevant tilsynsmyndighet.

KONTAKTINFORMASJON

Ta gjerne kontakt med oss via kundeservice på epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., telefon +47 38 09 72 99  eller brev til Safecon Norge AS, Postboks 1055 Lundsiden, 4630 Kristiansand.

 

ENDRING AV DENNE PERSONVERNERKLÆRINGEN

Safecon Norge AS forbeholder seg retten til å endre personvernerklæringen til enhver tid. Den nyeste og gjeldende versjonen av personvernerklæringen er til enhver tid tilgjengelig på Safecon Norge AS’s nettside eller på forespørsel. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer i personvernerklæringen som du har rett til å motta informasjon om, eller som krever ditt samtykke.

 

Besøkende

Vi har 4 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2002-2017 safeCon norge as. Alle rettigheter reservert.
Tlf: +47 38 09 72 99

Utviklet og driftes av INFERNO